Saturday, April 4, 2009

proposal thingy

serious geram!!!kne siapkan one proposal psl one of d mpp events after puasa.dis proposal thingy supposely dh kene siapkan by last week bt we r so lembab nk siapkan d thng..ok i admit salah due2..due2 cm take it fo granted je bnda ni..then during the meeting kne perli n segala mcm lah psl proposal yg x siap2 lg..d nx day kteorg which was i n ada bdk 2 mmg tekad nak hbskan proposal a.s.a.p then bley submit..by hook o by crook kene habiskan gk.tak kire!!

then d nx day,dis lil one ass hole ni la kan supposely 2 take d eg of d proposal kt blk mpp b4 lunch time sbb die janji nak ambk contoh 2 then x g ambk..bleh lg nak tipu..ckp kat motor la apa la..adoiii..ckp trs trg sudey.ok ckp u xnak bwt proposal..kan senang!!.xkan nak remind beribu kali?nak kene cal?sms??hello??who r u??nak srh ambk bnda 2 je..then semua edit thingy i yg buat..huh..jgn cite lebat n stop pretending dat u r such an angel!!!
then i decided tuka partner n ganti dgn k.ryn..dlm masa satu jam d PROPOSAL dah siap instead of 3 weeks punye tangguh..just left anggaran belanjawan..yeayyy...hee

thank you, kak ryn fo ur co-operation
after class trs siapkan proposal..
before...

and......
after....






















alhamdulillah satu beban dah habis..
mood:bersyukur and released


3 comments:

  1. he deserves it kan? sabar banyak-banyak ok? hahaha kak ryn tolong ape je? budget pun tak siap lagi

    ReplyDelete